‘Rumah besar ada swimming pool tapi mengaji minta free’ – Netizen

Bawang rangers merupakan orang yang paling dekat dengan para artis. Mana taknya semua benda pasal artis mereka tahu. Sebelum ini Wawa zainal dituduh tidak tahu jaga anak, sekarang giliran Sharifah Shahirah pula.

Beliau baru ini telah memuat naik gambar halaman rumah mewahnya yang terdapat kolam renang. Tujuan posting tersebut adalah kerana untuk berkongsi kisah beliau untuk membuat permit orang gaji.

Tapi lain yang di kongsikan oleh beliau, lain pula komen yang diberikan.

Rumah akak ke yg ada swimming pool tue? Hebat ye kak.. Rumah besar ada swimming pool tp ngaji minta free.. Saya bukan org baik atau pandai kak, buktinya saya jadi follower akak. Dulu asalnya kami” nie follow akak nak dengar akak berceloteh je, tak terfikir pun nak follow urusan agama keluarga akak.

Sekarang pun kami tak tahu sebenarnya, mungkin anak” akak mengaji tp akak x pernah tunjuk kat ig. Sapa tahu kan… Semoga Allah melimpahkam akak rezeki yg murah melimpah di dunia dan akhirat… – Netizen

Ini penerangan oleh Sharifah Shahirah.

Lain aku tulis lain di baca

Jatuh fitnah…klakarrrrr nii… Kalau cakap umah ada swimming pool tapi ngaji mintak murah lainlaaa. Pastu anak aku ngaji sekali datang 150.. 10 kali datang 1500

Lelama swimming pool aku pun berkulat. Seimming pool 12 kali datang 300

Nak ngaji aku bayor tapi nak murah kalau sebulan 600…10 kali dtg oklaa, Pahammmmmm

Aku ni DJ zaman sekarang kurang ilmiah…tapi ada lagi Manusia yg lain lagi cetek jatuh fitnah.. Baca caption betul betul..supaya hidup positip…salah sangka sokmo

Buatkan aku jadi babun. Lenkali sila dm nak tau ..nak nasihat. Ke aku yg fitnah dia??? #babuji. Suruh sabor..sabor laaa ..tapi ni klakar

Tapi masih ramai lagi netizen yang memahami apa yang dikatakan oleh beliau. Sabarlah kak, netizen ni memang macam tu, fitnah makin berleluasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *