Viral

“Sebelum Ni Pernah Jadi” Cik Man Sekali Lagi Tertidur Masa ‘live’. Tapi Tindakan 2 Budak Ni Buat Ramai Terhibur

Pendakwah bebas, PU Azman cukup dikenali di laman sosial dan meraih perhatian warganet dek kerana penyampaian ilmu dengan cara yang santai.

Ini kerana banyak elemen lucu yang diselitkan dalam perkongsiannya sehingga warganet berasa senang dengan penyampaian pendakwah yang pernah mendapat gelaran ‘Lee Dong Wook’ Malaysia itu.

Malah, dia juga sering ‘buat hal’ dengan memuat naik ‘content’ berunsurkan lawak jenaka di laman sosial yang menghiburkan hati pengikut serta rakan selebriti lain.

Malam tadi, pendakwah berusia 40 tahun itu sekali lagi dilihat tertidur ketia mengadakan sesi video call bersama follower di IG beliau

Namun, dua lelaki tersebut tidak menamatkan video call selepas menyedari Cik Man tertidur, sebaliknya menyambung live tersebut dengan berkongsi maksud beberapa loghat Kelantan kepada pengikut Cik Man

Berikut sebahagian rakaman yang dikongsi oleh SamSon Studios

Epik PU Azman!

Sebelum ni pernah jadi sekali

Terdahulu, Cik Man pernah memuat naik paparan skrin yang dilihat tertidur ketika membuat IG ‘Live’ sambil berbaring menghadap kamera telefon.

Tertidur ketika video call buat IG Live

“Hahahahaha.sorry gaissss. Ni lah padahnya bila live sambil baring. setengah jam tertido wei. Sampai ada yang call. Sori @ajimmajid, ustaz silent henset,” tulisnya.
Aduh, lama juga beliau tertidur sampai kenalan terpaksa ‘call’ semata-mata nak kejutkan dia! Difahamkan lagi, aksi tertidur itu telah dirakam selama setengah jam dan ditonton oleh pengikutnya di Instagram.

Itulah, siapa suruh berbaring sambil ‘live’… kan dah tertidur. Hah, mesti gelak sakan warganet menonton keletah PU Azman yang tertidur selama tempoh terlelap itu.

“Setakat yang sweetkapel voice call sampai tertidur tu dah boleh duk belakang, meh belajar dgn aku. Terjaga, bila dengar pintu bilik dibukak, dan..,” tambahnya lagi di ruangan kapsyen.
Menjengah ke ruangan komen, ramai selebriti meninggalkan komen mereka pada perkongsian berkenaan yang menyifatkan perkara tersebut adalah lucu.

Berikut sedikit fakta menarik mengenai PU Azman

Seorang yang suka berjenaka.

Aktif sebagai pemidato sejak zaman persekolahan.

Pernah menanam impian untuk menjadi pembaca berita, hos televisyen dan aktor.

Suka menonton rancangan American Got Talent.

Peminat filem seram.

Hobinya suka ‘melepak’ dengan pelajar bermasalah, membaca buku dan menonton televisyen.

Berkawan rapat dengan pelawak Johan Raja Lawak.

Bakal terbit dengan jenama pakaian sendiri yang menggunakan label ‘PUman’.

Juga akan mengeluarkan buku tidak lama lagi.

Sangat meminati bidang lakonan.

Sumber:trendingsangat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, klik like dan share serta f0llow page kami untuk cerita menarik, viral dan semasa di hujung jari anda.

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *