Uncategorized

Suami nk kawen lg kata ak hodoh lps bersalin. Ak setuju tp dng syarat bg ak brcuti sorg2. Lps 2 bulan brcuti tiba2 suami wasap menangis menyesal suruh balik.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Nak share cerita, ni fb kawan saya. Laki saya mintak izin nak kawin lain. alasan? Sebab saya dah hodoh! Tak style macam dulu. Anak 4 org. All boys. Dulu saya secretary. So selalu…

Uncategorized

“Asyik sakit je tp x mampus2 jugak” Geram sbb terpaksa batalkan aktiviti badminton hantar isteri sakit. Tiba2 nurse call gtau sesuatu bt aku menyesal.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ini saya terpanggil untuk menceritakan sebuah kisah yang amat menyentuh jiwa saya. Saya fikir ianya hanya terjadi di dalam drama tv sahaja. Rupa rupanya ia berlaku di…

Uncategorized

Isteri mengidam aiskrim aku x layan. Aku biarkn dia tgh sarat jln kaki ke tmpt kje. Tiba2 ada wasap dr mentua masuk. gtau sesuatu bt aku menyesal.

Foto sekadar hiasan. Terima kasih admin siarkan cerita aku…Aku terpanggil untuk ceritakan perasaan aku selepas kehil4ngan wife tersayang semasa lahirkan anak sulung 3/9 baru ini. Aku bukanlah seorang yang rajin membaca apatah lagi menulis tapi kali ini luahan ikhlas dari hati aku seorang suami dan papa yang sunyi.Isteri aku , sarah.. biasa2 sahaja tapi sangat…

Uncategorized

Lps bersalin, aku geli badan isteri bau busuk, lemak bergoyang2. Aku mula curang layan janda. Tiba2 ada wasap dr jiran masuk. gtau sesuatu bt aku menyesal x sudah.

Foto sekadar hiasan. Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum admin dan warga krt mohon hide kan profil anak sedara saya sebab saya tak ada facebook. Saya berumur 35 tahun. Saya berkenalan dengan seorang perempuan. Anak angkat pak sedara…

Uncategorized

Slps isteri meninggl. Kluarga Mentua dtg tuntut rumah kami beli. Diangkut sofa, katil masuk. Lps 2 tahun, ini aku lakukan, supaya mereka pulang.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Nama aku Ali (bukan nama sebenar). Aku adalah seorang duda. Isteri aku mnggal dunia 2 tahun yang lepas disebabkan Knser. Dia disahkan menghidapi penykit itu hanya sebulan selepas kami berkahwin. Setelah disahkan Knser…

Uncategorized

Waktu suami mandi, tiba2 whasstapp masuk. Dari paparan skrin tersebut ayat mcm dari perempuan bt saya rasa bahang dan berdebar-debar buka dan bc.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalammualaikum, admin mohon jangan pamerkan identiti saya. Kisah ini saya kongsikan untuk jadikan sebagai pengajaran dan penguat semangat kepada semua pembaca terutamanya isteri yang menjadi mangsa. Saya seorang isteri yang tidak bekerja tetapi…

Uncategorized

Suami org byk yg nak ‘Try’ ak. 2 kali tukar no hp tapi msih kerap terima msg dari suami2 org. Selidik punya selidik, rupa2nya baru ak tahu.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Aku harap admin bantu aku untuk luluskan confession aku kerana aku terpanggil kerana tanggungjawab aku berkongsi untuk kebaikan semua. Maaflah kalau ada SUAMI yang tak suka tapi aku perlu sampaikan atas rasa tanggungjawab.…

Uncategorized

Tgh mengandung suami cubit aku dekat hospital sbb tak boleh brsalin secara normal sampai aku menjerit sakit baru dia lepas.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Hi semua. Aku Bunga, berumur akhir 30 an, seorang suri rumah tangga sepenuh masa, tiada pendapatan dan tiada perniagaan online. Hanya menanti KWSP. Aku sudah berkahwin hampir 5 tahun, sepanjang 5 tahun, Alhamdulillah…

Uncategorized

Malunya rasa bila mentua tag aku di FB. Aku minta cerai. Suami hilang seminggu, bila balik terus berubah.

Aku D. 32y/o. Bekerja di sektor swasta dengan gaji yang lumayan. Sebatang kara. Hanya ada suami menemani. Suami aku, N, 35y/o juga bekerja di sektor swasta dengan gaji hampir belasan ribu. Bulan 4 nanti, genaplah 10 tahun perkahwinan kami. Kami ada segalanya melainkan anak. Masih mendapatkan rawatan tapi belum berhasil. Permulaan perkahwinan, kami sangat bahagia.…

Uncategorized

Ak sorg yg suka simpn duit. Pd usia 23thn ak dah ada simpanan cash 100K. Tp Lpas 5 tahun xsangka ini yg terjadi pd aku.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Aku berumur 23 tahun, pelajar tahun akhir di sebuah universiti luar negara. Selain study, aku banyak menghabiskan masa mengumpul duit termasuklah cut elaun sara hidup supaya aku boleh save banyak & anugerah biasiswa…