Uncategorized

Brg rumah aku angkut keluar senyp2. Lps balik raya suami terkjut rumah kosong. Sejak itu x henti2 wsap msuk tnya aku ada mana.

Foto sekadar hiasan Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bukan semua wanita tabah bergelar janda. Tapi, bila kau hidup dalam t0xic marriage, it is either kau redha dengan sedapkan hati ‘ini takdir aku’ atau kau keluar dari marriage kau untuk kebaikan kau sendiri. I was in that situation years ago and I know I should do something…

Uncategorized

Sy isteri ke2. Suami bermlm dgn sy 2 hari je tp kak madu dpt 5 hari. Rupanya sblum khawin dia ada letak syarat.

Foto sekasar hiasan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca. Kisah Dan Pengalaman Saya Menjadi Isteri Kedua (Poligami). Jgn salahkan poligami. Salahkan orang yang menyalah gunakan hak berpoligami dan bukan semua perempuan kedua itu permpas ye. kadang-kadang cinta datang tanpa di duga. Allah yang mengurniakan rasa cinta itu dalam hati manusia dan sebenarnya poligami dapat…

Uncategorized

Lg skali u buat, I doakan u mti accidnt. Suami mti lps brmksiiat. Saat rahsia terbongkar, aku maki2 suami dlm kubur, menyesal korbankan 15thn hidp brsama.

Foto sekadar hiasan: Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hi, Saya Jini. Umur early 40s. Berkerja sebagai kakitangan Profesional. Telah berkahwin. Anak ada 3. Kami pasangan PJJ. Ok itu sahaja pengenalan diri saya. Tulis lebih lebih nanti takut orang kenal. Saya berkahwin selama hampir 15 tahun. Sepanjang perkahwinan suami saya Namakan A, pernah kantoi tidur dengan isteri…

Uncategorized

Dah msuk thn ke10 xmandi, Satu hari balik keja trus tarik tgn isteri bg mandi. Dia dh Malu2. Tp esoknya sesuatu berlaku.

Gambar sekadar hiasan. Assalammualaikum sahabat pembaca. Saya ni seperti kebanyakan kaum suami dalam page ni, selalunya hanya berani jadi pemerhati atau silent reader saja. Kadang hati rasa nak sharing comment pun segan. Malu. Tetiba hari ni pulak terlintas nak kongsi juga sesuatu yang baru saja berlaku pada saya dan hubungan saya dengan isteri. Mungkin biasa…

Uncategorized

Aku mula dpt bayangan aku ambil pis4u kt dapur, masuk bilik air dan tiik4m suami. Aku tutup telinga sbb aku masih dengar bisikan tu.

Foto sekadar hiasan. Hai semua. Aku bukan la penulis yang baik. Tapi aku perlukn jawapan. Tolong aku. Aku seorang isteri dan ibu kepada 2 anak. Alhamdulillah. Rezeki aku. Aku juga bekerjaya, ada rumah dan kereta sendiri. Aku perlukn jawapan untuk masalah aku dan suami. Suami aku ada trust issue dengan aku. Bermula dengan aku tipu…

Uncategorized

Mak buatkan banglo utk nenek, bg org gaji, duit 2k bulan2. Tiba2 mak nekad tarik semua bantuan buat semua terdiam.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua nama aku Munirah. Aku membesar dengan 4 orang ahli keluarga (3 adik beradik dan mak aku) Ayah aku meninggaI waktu umur kami kecik lagi. Aku anak kedua jarak umur kami adik beradik ialah 2 tahun. Alhamdulilah keluarga kami ni boleh di kategorikan dalam keluarga senang. Mak aku dengan arw4h ayah…

Uncategorized

“Suami tahan 2 minit je” Tiba2 ada janda anak satu berani wasap minta izin nak bermadu. Memang silap besar la bila kami bersemuka, ini aku buat.

Foto sekadar hiasan. Assalam semua. Suami aku cuurang dengan janda anak satu. Aku cuma tahu bila perempuan tu sendiri berani call dan wsap aku untuk izinkan suami nikah lagi. So tanya suami, die cakap ye. Dia nak nikah. Aku cakap bagi aku mase 3 hari untuk bersedia. 3 hari lepas tu,aku jumpe perempuan tu same2…

Uncategorized

Aku memang akan auto keraskan diri, lawan mana yg mampu. Tiba2 nmpak mak pusing belakng, buat x tahu.

Foto sekadar hiasan: Part 1: Assalamualaikum w.b.t. Semoga kita semua dalam lindungan Allah. Semoga Allah manghindarkan wabak ni daripada kita semua. Pertama sekali aku kenalkan nama aku. Aku NAA. Umur aku hampir 30 tahun. Aku tinggal di salah sebuah negeri di pantai timur. Bekerja dan mempunyai 2 orang anak. Aku tak nak intro terlalu panjang.…