Uncategorized

Sedih dah la tumpang sewa rumah Kak ipar. G tesco pun suami guna grab. Aku tekad nk mtk crai dgn suami. aku nk goda suami jiran.

Gambar sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah.

6 bulan yang lepas.. Waktu aku dengan suami nak ke tesco tetiba hari hujan. Jadi aku pon order laa grab.. Sementare nak tnggu grab sampai kebetulan jiran aku pon balik..

Dia duduk dalam kereta jee sementara tunggu bini dia keluar..Sementara tunggu bini dia keluar rumah dia pon bertegur laa dengan suami aku..

Sembang punyar sembang kebetulan dia pon nak bawa bini dia pergi tesco beli barang dapur.. Jadi dia pelawe laa aku dengan suami untuk tumpang kereta dia sebab same same nak.

Ke tesco.. Saje dari tuu laa aku baru tahu. Isteri dia ni ok laa cantik tapi gmuk sikit laa.. Tapi suami dia orang Bangla.. Muke tak macam bangla weyh..

Muke handsome gile.. Putih tak ade busuk bau bawng pon.. Kalah laki aku dia punya handsome..Sejak dari tuu kan min.. Aku nie jadi gile bayang laa dengan jiran aku nie min..

Yelaa.. Aku tengok kan tak sesuai pon dia dengan bini walaupun dia Bangla.. Dia bisnesmen kat sini rumah besar krta besar..

Bini dia kiri kanak pakai emas tapi aku tengok bini diaa biase jee gmuk adalah.. Aku yang anak 3 lagi cantik dari diaa.. Tapi tuu laa Laki aku ape ada..

Kereta pon tak ade min.. Harap kan ex5 tuu laa.. Nak jalan mane mane nak. Naik grab ot Pinjam kereta family.

Aku nie tak kerje.. Jadi aku memang selalu skodeng laa jiran aku nie.. So aku tahu laa pkul berapa dia keluar rumah.. pkul berapa balik.. Serius laa min.. Aku daa jatoh cinta dengan diaa min..

Makin hari hidup aku makin tak tenang lagi2 bila aku tahu sekarang bini dia mengandung anak no 3 aku rase dia laa lelaki idaman atau pon jodoh aku yang sebenarye….

Haritu bufday bini dia.. Kau tahu diaa belikan bini diaa apa.. dia belikaN ALFAT weyhh..Aku selalu nampak kadang malam2 suami dia keluar jalan kaki beli kan buger..

Hampir setiap hari.. JALAN KAKI tau.. Laki aku suruh pergi kedai beli sayur naik motir pon malas tapi jiran aku nie pergi m4sjid pun jalan kaki..

pergi kedai runcit kat area rumah nie pon jalan kaki.. belikan makanan tok bini dia pon jalan kaki.. PANAS BETOL HATI AKU TNG0K..

Aku dah nekad min.. Aku nie mintak cer4i laa dengan suami aku.. And nak goda jiran aku. mane tidaknyaa.. Aku bersama dengan laki aku pon.. Aku bayangkan diaa minn..

Aku lagi cantik dari bini diaa apa.. Lagi pon aku daa mule perasaan jiran macam daa mula ade perasaan dengan akuu.. Yela.. Aku perasaan setiap pagi sebelom dia keluar dia akan buang smpah..

So aku memang akan tnggu.. Dia buang sampah.. Aku pon akan buang smpah.. So time tuu dia kalau nampak aku diaa akan senyumm.. Kadang ade laa dia tegur apa kaba..

Haa nampak tak.. Aku rase diaa daa mule suke kan akuu.. Jadi sekerang nie.. Apa patut aku buatt. Nak bermadu ke nak suruh dia cer4ikan bini diaa dulu. Atau aku ajak jee dia kawin dulu baruu buat keputusan.

Lagi pon diaa tak pakai pasport daa.. Diaa daa ade i. C.. Bisnes diaa pon hebat2 semua..Perasaan cinta nie semakin membuak buak min..

Perasaan nie datang sendri.. Bukan aku buat buat.. Aku makin hari makin sayang makin cinta pada dia.. Bila perasaan sayang ni makin kuat..

Aku makin jadi cemburu bila nampak dia layan bini dia tuu macam puteri raja.. Aku tertekan dengan hidop aku sekarang. Kadang sampai terlintas kat kepala aku nir.

Aku nak bom0hkan bini diaa tuu bagi cepat beramb0s dengan hidup diaa.. Bior aku gantikan tempat isteri dia. Aku yakin min dia memang jodoh aku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.