Uncategorized

Suami kena WFH. Hari ke 5 PKP, segalanya terbongkar. Dalam diam, rupanya suami berdrama di ofis

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum. I’ve been meaning to share this story with a permission from my friend. Moga kita dapat ambil iktibar. Rasanya ada hikmah bila PKP ni jadi kan. Beberapa hari lepas, kawan saya ada hantar text kepada…

Uncategorized

Terkejut Jiran hantar isterinya masuk meminang. Beria sampai isterinya snggup jumpa ibu. Patut pernah minta guna tanah ibu katanya nak bercucuk tanam rupa2nya ada sesuatu.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalammualaikum wbt. Sedikit latar belakang mengenai diri aku – seorang wanita berumur awal 40-an, berpendidikan, masih bujang, anak tunggal dan bekerja dalam sektor swasta. Aku bukan lah kaya tahap T20 tapi boleh dikatakan terdiri dalam golongan…

Uncategorized

“Bila cerrai, isteri pulak disalahkn”. Bila bentak, dikata x hormat suami. Aku mendidih, Sungguh aku penat.

Foto sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Aku sekadar nak cerita side aku lepas aku baca confession ‘Kenapa lelaki selalu dipersalahkan bila berlaku percerraian.’ Kalau dia boleh cerita side dia, aku jugak boleh cerita side aku…

Uncategorized

Sy g rumah jiran. Sy perasan ada sliper suami kat tingkat 6 terus sy turun bawah tengok motor dia ada. saya jerit sekuat hati jiran2 smua keluar hairan siapa jerit.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. hidekn profile saya, saya dan suami bercinta 7 tahun dari zaman sekolah, kemudian kmi menikah selepas 7 tahun bercinta, pada awal perkhwinan semuanya indah belaka, sangat bahagia. Hingga selepas saya hbis berpantang anak prtama. Saya brgurau…

Uncategorized

Lps 10 thn kahwin, aku br perasan suami ada group secret adik beradiknya yg x da aku. Rupanya ipar2 umpat aku mls basuh pinggan.

Foto sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Benda ni dah lama. Selama ni aku pendam saja sebab ia terlalu pahit untuk dikenang. Tapi kali ni aku nak share. Laki aku ni anak sulung. Jadi dia…

Uncategorized

Kami rasa bahagia ayah dihukum penjara 2 thn. Lg Sebulan, sblm dibebaskan kami mula serabut dan takut. Setibalah hari ayah balik, kelakuan ayah bt kami x pecaya dan confuse.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya tergerak hati untuk share. Terima kasih jika admin siarkan cerita saya ni. Ayah saya seorang panas baran. Saya dilahirkan dalam keluarga yang sangat t0ksik. Mak saya, baik. Seorang 0KU p0lio. Tapi…

Uncategorized

Krn mlut kak ipar, kami bercerrai. Tgh iddah baru suami perasan, Kami rjuk semula. Tp aku xkuat melangkah ke sana

Foto sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum salam sejahtera admin dan semua pembaca. Nama aku Ina (bukan nama sebenar). Terima kasih admin jika sudi menyiarkan kisah aku. Aku cuba untuk meringkaskan cerita. Aku mahu pandangan dan kata semangat. Aku…

Uncategorized

Aku cmpak kasut tumit tinggi. Berdrah pipi dia. Satu kelas diam. Wktu rehat, aku terkedu dgr cerita Aziz dia bilik guru.

Foto sekadar hiasan. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai pembaca yang dikasihi dan disayangi semua. Saya Cikgu Kay, guru di sebuah sekolah pedalaman di kampung dotdotdot (rahsia). Sebenarnya sebelum ini saya mengajar di kawasan bandar, tapi baru…

Uncategorized

Aku ada adik laki umur 14 dan 4 thn. Aku rasa hairan bila ayah sering bwk hp masuk bilik air. Keadaan ayah jd bertambah pelik bila kami balik kampung.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Wahai Amni dan perempuan seangkatan yang sibuk bagi justifikasi kenapa suami orang sibuk cari korang, korang pernah tak tengok sisi kehidupan isteri dan anak anak lelaki tu? Rasanya memang tak. Yelah sebab lelaki tu dah burukkan…

Uncategorized

Isteri bt muka sbb aku bwk dia tinggal serumah dgn mak ayah. Skrg mak mengadu isteri aku basuh baju guna sabun byk membazir terus aku tengki dan maki dia.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Baca perlahan-lahan dan ambillah tauladan dan pengajaran atas apa yang pernah berlaku kepada aku ini. Jadikan ini sebagai panduan. Aku berkahwin tahun lepas. Memandangkan usia aku sudah pun hampir menjangkau 30an. Aku mula mencari seorang gadis…